Wat een service! Het is om van de daken te schreeuwen...

Frisch Dak- en Timmerwerken is al 2 decennia lang een begrip in het maken en onderhouden van daken en heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring op zijn palmares staan. Bij ons loopt alles van een leien dakje...

Bij Frisch beseffen we dat een dak meer is dan de hoed of pet van uw huis. Het beschermt u niet alleen tegen het typische Belgische klimaat, maar een goed geïsoleerd dak kan uw energiefactuur tot wel 35% naar beneden halen. Warme lucht stijgt namelijk altijd omhoog. Verder is het esthetische aspect niet te onderschatten. Een mooi dak is het visitekaartje van uw woning.

Als we onszelf een compliment mogen geven, dan is het dat we fier zijn op onze flexibiliteit. Geen uitdaging is te groot, want vakmanschap en integriteit zijn kernwoorden die ons nauw aan het hart liggen.

Ook onze goede prijs-kwaliteit verhouding is een gegeven dat hier hoog in het vaandel gedragen wordt. Nieuwsgierig? Een persoonlijke aanpak is wat ons typeert. Dus kom gerust langs, dan drinken we een koffie en bespreken we uw wensen, zodat wij dit kunnen vertalen in een vrijblijvende offerte.

U kunt ook contact met ons opnemen via mail of telefonisch, wij streven er naar u zo spoedig mogelijk te helpen.

Wat een service! Het is om van de daken te schreeuwen...

Bij ons kunt u terecht voor onder andere de volgende merken