Expert in het isoleren voor hellende en platte daken.

Frisch dakwerken heeft zich gespecialiseerd in thermische en akoestische isolatie voor hellende daken met regelmatige keperafstanden. De isolatie van het hellend dak wordt uitgevoerd door de plaatsing tussen de kepers, van spijkerflensdekens Isover rollisol plus. Deze isolatie bestaat uit glaswol gebonden door middel van gepolymeriseerde harsen. Het product is langs één zijde bekleed met een alukraft die voorzien is van versterkte flenzen voor de bevestiging.

De Isover rollisol plus is voorzien van compressiezones aan de zijkanten. Deze zones zijn ontstaan door het niet verlijmen van de aluminium over een breedte van 3 cm ter hoogte van de zijkanten. De grenzen van de compressiezones zijn langs de niet-beklede zijde aangeduid door middel van een continue markering.

Isolatie voor platte daken
Frisch dakwerken kiest voor duurzame isolatie voor platte daken.
Eurothane Bi-3 is een isolatieplaat die aan beide zijden bekleed is met een gebitumineerd glasvlies. Deze isolatieplaat wordt vooral toegepast op platte daken, in combinatie met bitumineuze dakbedekkingen of kunststofdakbedekkingen.

Expert in het isoleren voor hellende en platte daken.

Bij ons kunt u terecht voor onder andere de volgende merken